De aarde, de mens energie en frequenties

Heb jij al weleens van trillingsfrequenties gehoord? Wist jij al dat alles en iedereen op deze wereld en zelfs in het heelal inclusief alle materie, zijn eigen trillingsfrequentie heeft? Ons cellen de geest, gedachten en emoties: Het is allemaal energie die op een bepaalde frequentie trilt. Ook dieren, planten en voeding hebben een eigen frequentie, kortom alles wat bestaat uit materie. Wist je dat je jouw persoonlijke frequentie bewust kan verhogen? Hiermee kun je je intuïtie verscherpen en ontwikkel jij een sterker bewustzijn. Hierdoor ga je de realiteit meer helder beleven, bewustere keuzes maken, je eigen kwaliteiten en talenten ontdekken en sterker in het leven staan. Door het vinden van je eigen kernfrequentie, je eigen hoogste natuurlijke vibratie, vind je uiteindelijk je ware authentieke zelf.

1. Wanneer je frequentie daalt ben je meer vatbaar voor negativiteit. Hoe hoger je frequentie, hoe gelukkiger en gezonder je bent!
De basisregel van jouw trillingsfrequentie. Een gezonde lichaamsfrequentie ligt tussen 62 Hz en 72 Hz. Wanneer onze trillingen verlagen (onder 50Hz) worden we vatbaar voor ongemakken en ziekte. Tijdens de zomer ligt de collectieve frequentie hoger, tijdens de winter verlaagt deze. Je kan hier bewust mee omgaan.

2. De ene frequentie helpt je, de andere kan je juist afremmen
Zoals al werd aangegeven heeft alles een frequentie. Er zijn zaken die je eigen frequentie omhoog helpen, er zijn andere die je frequentie naar beneden halen. Denk bijvoorbeeld aan roken, verdovende middelen, te weinig slaap: ze ondermijnen jouw frequentie. Een goede nachtrust, veel water drinken, en goed voor jezelf zorgen zijn voorbeelden die je frequentie goed doen.

3. Verkies je woorden wijs
Hoe jij praat tegen jezelf en anderen, heeft een verrassend grote invloed op je trillingsfrequentie. Elke uitspraak is een uiting van energie. Probeer er dus bewust op te letten. Waarheden, complimenten, wensen, een gebed: ze hebben allemaal een hoge frequentie. Terwijl leugens, roddels, twijfels of leedvermaak je frequentie doet laten zakken. Wees dus niet te hard voor een ander en niet voor jezelf. Moedig liever aan. Je zal zien dat je hierdoor een meer positieve uitstraling creëert waardoor je grotere stappen vooruit kan zetten.

4. Laat het negatieve los
Wrok, bitterheid, teleurstelling… we hebben allemaal de neiging ons hier aan te blijven vastklampen. Meestal uit onvrede over hoe zaken verlopen, of over je eigen gedrag. Deze gedachten en emoties blijven meesleuren draagt echter nimmer bij aan de groei van jezelf. Vraag jezelf eens af: is het echt nodig om hieraan te blijven denken? Waarom nog zoveel energie geven aan zaken die niet meer veranderd kunnen worden? Wanneer je leert loslaten, verhoogt je frequentie vanzelf.

5. Eet natuurlijk voedsel, en vermijd bewerkte producten
Ook alle voedingswaren hebben een eigen trillingsfrequentie. Voedsel dat leeft, zoals verse groenten en fruit, hebben direct een positief effect op jouw lichaamsfrequentie. Vlees van dieren die goed en in gezonde omstandigheden hebben geleefd, heeft een veel hogere frequentie dan dat van dieren die in erbarmelijke omstandigheden geleefd hebben. Probeer daarnaast sterk bewerkt voedsel als snoep of snacks te vermijden. Deze producten trillen op een laag niveau.

6. Wees authentiek
Door jezelf te blijven en bewuster om te gaan met je eigen normen, waarden, overtuigingen, en intuïtie verhoog jij je trillingsfrequentie. Probeer de veranderingen niet te forceren door dingen te doen die eigenlijk niet stroken met jezelf. Stel diep vanbinnen de vraag: wil ik dit, of heb ik dit nodig? Haal ik hier iets positief uit? Draagt dit bij aan mijn transformatie? Soms moet je niet krijgen wat je wilt, maar willen wat je krijgt.

7. Omring jezelf met mensen waar je energie van krijgt
We kennen het allemaal: die ene vriend of vriendin waar je werkelijk alles aan kwijt kan, waar je ten alle tijden je hart kunt luchten. Ook familie is in veel gevallen een bron van steun en kracht. Maar welk persoon er nu in je opkomt: trek op met mensen die jou een goed gevoel geven, en die jouw doen opkrikken. Samen verhogen jullie de frequentie. Laat je vooral niet meeslepen door mensen die jou en anderen met een zwaar gevoel belasten en naar beneden halen.

8. Focus op creatie
Stel doelen, maak plannen. Neem de regie van je leven bewust in eigen handen, hoe klein de stappen ook mogen lijken. Wat kan ik vandaag anders of beter dan gister? Hoe kan ik deze week even tijd nemen voor mezelf? Welke kleine aanpassingen kan ik om mee te gaan met de flow? Door je eigen leven zichtbaar vorm te geven, kom je dichter bij je kernfrequentie.

9. Leef een actief leven en maak plezier
Een wandeling door de stad of groene omgeving, een fietstochtje met het gezin, een potje tennis met vrienden. Het zijn goede voorbeelden van beweging die een gunstig effect hebben op jouw frequentie. Vergeet ook vooral geen plezier te maken. Het kan niet de bedoeling zijn jezelf te straffen met een onhoudbaar trainingsschema of onhaalbare targets. Je lichaam is een tempel. Omarm het, en ga er met respect mee om en wees niet te streng voor jezelf.

10. Zoek de natuur op!
In deze moderne tijden staan we verder dan ooit van de natuur af. Door jezelf opnieuw te verbinden met moeder aarde, keer je terug naar de essentie van het leven. Het is een verademing voor lichaam, geest en ziel. Trek eens naar het bos en loop op blote voeten. Laat je smartphone eens thuis en geniet van alleen de omgeving. Of mediteer op het strand, en laat je hypnotiseren door het geluid van de nooit stoppende golven. Er zijn diverse mogelijkheden. Door meer één te worden met de natuur, hef je jouw frequentie naar ongekende hoogten!

Haaranalyse therapie staat ook in het teken van trillingsfrequentie en energie. Alle moleculen en cellen in ons lichaam hebben haar eigen energetische waarden die wij uitlezen middels bio resonantie. Door de mate van resonantie bepalen wij de aanwezigheid van elke voedingsstof en alle andere bio markers die voorkomen in ons rapport. Is de resonantie zwak, dan kun je constateren dat dit stofje in mindere mate aanwezig is in het haar(zakje). Zo kunnen we aan de hand van de wetten van de natuur bepalen welke voedingsstoffen nodig zijn om je lichaam te helpen richting een optimaal welzijn!

Bronvermelding:

Wat is de Schumann Resonantie?


/https://www.ontwaken.net/verhoog-je-trillingsfrequentie-10-tips/

Andere rapporten

Immuniteitsrapport

Onderzoek welke leefstijl-invloeden een negatief effect hebben op jouw lichaam door het afnemen van een haaranalyse en bereik jouw optimale staat van welzijn.

125,00
Bestel

Sport- en trainingsrapport

Geef jouw lichaam wat het echt nodig heeft door inzicht te krijgen welke factoren aandacht nodig hebben voor het behalen van jouw optimale sportprestaties.

125,00
Bestel

Beautyrapport

Schoonheid komt van binnenuit, geef jouw lichaam wat het écht nodig heeft om je huid, haar en nagels te laten stralen en energiek door het leven te gaan!

125,00
Bestel

Baby en kind rapport

Krijg middels een haaranalyse inzicht en advies in voeding en leefstijl keuzes die betrekking hebben op o.a. lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling.

125,00
Bestel

Hondenrapport

Binnenkort verkrijgbaar: een haaranalyse voor je hond! Optimaliseer de vacht, bloedsomloop en het immuunsysteem van jouw viervoeter!

125,00
Bestel

Paardenrapport

Optimaliseer het welzijn en prestaties je paard middels inzicht in 9 belangrijke optimalisatie gebieden en  haal het beste in je paard naar boven!

125,00
Bestel

Kattenrapport

Nu verkrijgbaar: een haaranalyse gebaseerd op enkele haarstrengen en een speekselswap van je kat!

125,00
Bestel
Menu