baby-kindrapport
Open Book

Blader door het rapport heen!

Baby en kind rapport

125,00

Krijg middels een haaranalyse inzicht en advies in voeding en leefstijl keuzes die betrekking hebben op o.a. lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling.

Meer informatie

Wat is een Baby en kind rapport?

Een baby of kind ontwikkelt zich in de eerste levensjaren razend snel op verschillende ontwikkelingsgebieden. De belangrijkste ontwikkelingen zijn de lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling evenals de sociaal-emotionele- en de spraak/taalontwikkeling. Voor al deze ontwikkelingen zijn de juiste voedingsstoffen en een gezonde leefomgeving essentieel. Kies daarom voor een ontwikkelingsgericht gezondheidsrapport en kom erachter welke factoren er geoptimaliseerd kunnen worden voor de hoogst haalbare ontwikkeling.

Het rapport laat naast de algemene ontwikkelingsdoelen ook zien welke indicatoren er nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling van de hersenen. Je krijgt inzichten in persoonlijke gevoeligheden van voeding, E-nummers en stralingsbelasting. Welke verbeterpunten qua dieet of leefstijl je kunt verbeteren en welke omgevingsfactoren er veranderd kunnen worden om de ontwikkeling van je kind van binnenuit en van buitenaf te optimaliseren.

Dit baby en kind rapport geeft tekorten van voedingsstoffen aan, analyseert welke epi-genetische factoren invloeden hebben op het welzijn en geeft direct advies welke voeding er nodig is voor de meest ideale ontwikkeling van het kind.

Het Baby en kind rapport bevat epigenetische indicatoren over deze belangrijke invloeden:

Vitamines
Betaïne Vitamine B6
Biotine (B8)Vitamine B9
Inositol (B7)Vitamine B12
Vitamine A1
Vitamine C
Vitamine B1
Vitamine D3
Vitamine B2Vitamine E
Vitamine B3
Vitamine K1
Vitamine B5Vitamine K2

Andere rapporten

Immuniteitsrapport

Onderzoek welke leefstijl-invloeden een negatief effect hebben op jouw lichaam door het afnemen van een haaranalyse en bereik jouw optimale staat van welzijn.

125,00
Bestel

Sport- en trainingsrapport

Geef jouw lichaam wat het echt nodig heeft door inzicht te krijgen welke factoren aandacht nodig hebben voor het behalen van jouw optimale sportprestaties.

125,00
Bestel

Beautyrapport

Schoonheid komt van binnenuit, geef jouw lichaam wat het écht nodig heeft om je huid, haar en nagels te laten stralen en energiek door het leven te gaan!

125,00
Bestel

Hondenrapport

Binnenkort verkrijgbaar: een haaranalyse voor je hond! Optimaliseer de vacht, bloedsomloop en het immuunsysteem van jouw viervoeter!

125,00
Bestel

Paardenrapport

Optimaliseer het welzijn en prestaties je paard middels inzicht in 9 belangrijke optimalisatie gebieden en  haal het beste in je paard naar boven!

125,00
Bestel

Kattenrapport

Nu verkrijgbaar: een haaranalyse gebaseerd op enkele haarstrengen en een speekselswap van je kat!

125,00
Bestel
Menu