beautyrapport
Open Book

Blader door het rapport heen!

Beautyrapport

125,00

Schoonheid komt van binnenuit, geef jouw lichaam wat het écht nodig heeft om je huid, haar en nagels te laten stralen en energiek door het leven te gaan!

Meer informatie

Wat is een Beautyrapport?

Je huid is je grootste orgaan. En net als bij je andere organen, zoals je lever, je hart en je nieren, wordt de gezondheid van je huid vooral bepaald door hoe je leeft en wat je eet. Tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en vetzuren, zijn dan ook duidelijk terug te zien in de conditie van je huid, je haar en je nagels.

Het rapport maakt inzichtelijk welke voedingstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde huid, haar en nagels, mogelijk te weinig aanwezig in het lichaam vertegenwoordigd zijn. Je krijgt inzichten in persoonlijke gevoeligheden van voeding, E-nummers en stralingsbelasting. Welke verbeterpunten qua dieet of lifestyle je kunt aanpakken om je gezondheid van binnenuit te optimaliseren!

Dit beautyrapport geeft tekorten van voedingsstoffen aan, meet welke epi-genetische factoren invloed hebben op je gezondheid en geeft direct voedingsadvies dat het beste past bij jouw persoonlijke behoefte.

Het Beautyrapport bevat epigenetische indicatoren over deze belangrijke invloeden:

Vitamines
Betaïne Vitamine B6
Biotine (B8)Vitamine B9
Inositol (B7)Vitamine B12
Vitamine A1
Vitamine C
Vitamine B1
Vitamine D3
Vitamine B2Vitamine E
Vitamine B3
Vitamine K1
Vitamine B5Vitamine K2

Andere rapporten

Immuniteitsrapport

Onderzoek welke leefstijl-invloeden een negatief effect hebben op jouw lichaam door het afnemen van een haaranalyse en bereik jouw optimale staat van welzijn.

125,00
Bestel

Sport- en trainingsrapport

Geef jouw lichaam wat het echt nodig heeft door inzicht te krijgen welke factoren aandacht nodig hebben voor het behalen van jouw optimale sportprestaties.

125,00
Bestel

Baby en kind rapport

Krijg middels een haaranalyse inzicht en advies in voeding en leefstijl keuzes die betrekking hebben op o.a. lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling.

125,00
Bestel

Hondenrapport

Binnenkort verkrijgbaar: een haaranalyse voor je hond! Optimaliseer de vacht, bloedsomloop en het immuunsysteem van jouw viervoeter!

125,00
Bestel

Paardenrapport

Optimaliseer het welzijn en prestaties je paard middels inzicht in 9 belangrijke optimalisatie gebieden en  haal het beste in je paard naar boven!

125,00
Bestel

Kattenrapport

Nu verkrijgbaar: een haaranalyse gebaseerd op enkele haarstrengen en een speekselswap van je kat!

125,00
Bestel
Menu