immuniteitsrapport
vegan-voedingsrapport

Blader door het rapport heen!

Immuniteitsrapport

125,00

Onderzoek welke leefstijl-invloeden een negatief effect hebben op jouw lichaam door het afnemen van een haaranalyse en bereik jouw optimale staat van welzijn.

Meer informatie

Wat is een Immuniteitsrapport?

Voel je je vaak moe zonder reden? Laat je immuunsysteem jou weleens in de steek, met name in de winter? Het kan zijn dat je enkele essentiële voedingsstoffen in je lichaam mist. Wil je weten welke? Ontvang vandaag nog jouw epi-genetisch gezondheidsrapport en kom erachter wat je lichaam nodig heeft om o.a. je immuunsysteem te optimaliseren.
Het immuniteits- en welzijnsrapport maakt je bewust van de epi-genetische rol die je voedingskeuzes, leefomgeving en levensstijl op jouw algehele gezondheid hebben. Dit rapport is een waardevol hulpmiddel bij het helpen te maken van de juiste voedingskeuzes en geeft waardevolle tips voor het verbeteren van je lifestyle; evenals unieke en persoonlijke informatie welke omgevingsinvloeden jouw gezondheid schaden. Bekijk het voorbeeldrapport hierboven en vraag vandaag nog jouw persoonlijk rapport aan!

Sinds kort begrijpen we dankzij de wetenschapper Conrad Wellington dat je fysieke gezondheid grotendeels wordt beïnvloed door je omgeving, in sommige gevallen tot wel 98%! Deze nieuwe inzichten genaamd epi-genetica, creëren de mogelijkheid om inzicht te krijgen welke omgevingsinvloeden en voedingskeuzes een negatief effect hebben op je lichaam en waar de kansen liggen om jouw gezondheid te verbeteren en te behouden.

Het rapport over immuniteit en welzijn bevat de volgende epi-genetische informatie die door je levensstijl beïnvloed wordt en geeft in het rapport adviezen betreft voeding welke past bij je persoonlijke behoefte:

Het Immuniteitsrapport bevat epigenetische indicatoren over deze belangrijke invloeden:

Vitamines
Betaïne Vitamine B6
Biotine (B8)Vitamine B9
Inositol (B7)Vitamine B12
Vitamine A1
Vitamine C
Vitamine B1
Vitamine D3
Vitamine B2Vitamine E
Vitamine B3
Vitamine K1
Vitamine B5Vitamine K2

Andere rapporten

Sport- en trainingsrapport

Geef jouw lichaam wat het echt nodig heeft door inzicht te krijgen welke factoren aandacht nodig hebben voor het behalen van jouw optimale sportprestaties.

125,00
Bestel

Beautyrapport

Schoonheid komt van binnenuit, geef jouw lichaam wat het écht nodig heeft om je huid, haar en nagels te laten stralen en energiek door het leven te gaan!

125,00
Bestel

Baby en kind rapport

Krijg middels een haaranalyse inzicht en advies in voeding en leefstijl keuzes die betrekking hebben op o.a. lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling.

125,00
Bestel

Hondenrapport

Binnenkort verkrijgbaar: een haaranalyse voor je hond! Optimaliseer de vacht, bloedsomloop en het immuunsysteem van jouw viervoeter!

125,00
Bestel

Paardenrapport

Optimaliseer het welzijn en prestaties je paard middels inzicht in 9 belangrijke optimalisatie gebieden en  haal het beste in je paard naar boven!

125,00
Bestel

Kattenrapport

Nu verkrijgbaar: een haaranalyse gebaseerd op enkele haarstrengen en een speekselswap van je kat!

125,00
Bestel
Menu