Plan een consult

Heb je een haaranalyse laten doen en ben je klaar voor de volgende stap? Nu je weet in welke toestand je lichaam verkeerd kan een consultant je professioneel advies geven wat voor jouw gezondheid belangrijk is.

Onze consultants zijn bekend met de haaranalyse methode en zullen samen met jou een afstemming maken wat er nodig is voor bijvoorbeeld je voedingspatroon.

Anita van Gils | Anichi

Dieren therapeute (paard, hond en kat)

Mijn bijdrage aan de wereld van dieren is om hen te begeleiden naar een optimale staat van welzijn ♡
Bekijk mijn website: anichi.nl

Mijn bijdrage aan de wereld van dieren is om hun te begeleiden naar een optimale staat van welzijn! Als dieren in hun natuurlijk evenwicht zijn, staan zij in hun kracht, zijn ze in balans en stralen ze dat uit.

Om eventuele disbalans te kunnen achterhalen op lichamelijk of zelfs gedragsniveau werk ik met de nieuwste technologie in Nederland; namelijk de epigenetische haaranalyse. Snel en efficiënt worden de tekorten in een overzichtelijk rapport inzichtelijk gemaakt en tijdens een consult gaan we samen op zoek naar de voedingsstoffen die jou geliefde dier kan helpen naar een uitgebalanceerd welzijn.

Ervaar jij dat jou paard, hond of kat een disbalans heeft of twijfel je aan het welzijn? Ik deel graag mijn kennis en ervaring om samen met jou de juiste verbeterpunten te vinden om het leven van jouw viervoeter te verbeteren.

Fleur Thomson | Vitaal met Fleur

Dietiste - specialiteit vetzuren en natuurvoeding

Ik geef voedingsadvies en lifestyle aanpassingen op maat met natuurvoeding in de basis.
Bekijk mijn website: vitaalmetfleur.nl

Na de opleiding als (Natuur)voedingsadviseur ben ik mij gaan verdiepen in macro nutriënten waaronder vetzuren. Deze specialisatie is een waardevolle toevoeging, veel klachten zijn het gevolg van een verkeerde verhouding in de vetzuursamenstelling. En dat is weer het gevolg van een voedingspatroon dat uit balans is.

Graag laat ik je aan de hand van het haaranalyse rapport zien, wat gezonde voeding afgesteld op jouw behoefte, voor je kan doen.

Ik haal samen met jou de highlights uit het rapport. Ik vertel je over de werking van de verschillende inhoudsstoffen in voeding en wat het doet in je lichaam. Samen maken wij een plan voor de aankomende 90 dagen, dat haalbaar en uitvoerbaar is.

Mijn kernwaarden zijn doelgerichtheid, klantvriendelijkheid en waardigheid. Vanuit die kernwaarden begeleid ik mijn klanten met passie naar het gewenste resultaat.

Rowan Nolles | The Glam Bar

Beauty en hair expert

Uiterlijk schoon komt van binnenuit! Wanneer je goed voor je binnenkant zorgt zie je dat van buiten.
Bekijk mijn website: theglambar.nl

Mijn missie is mensen in zichzelf te laten geloven! Zelfvertrouwen is de sleutel tot plezier en succes in het leven. Met de juiste behandeling(en) laat ik vrouwen weer stralen, waardoor ik niet alleen werk aan een beter uiterlijk maar heeft dit een direct effect op de psychologische impact dat een verzorgd uiterlijk teweeg brengt.

Al vanaf mijn 15e ben ik werkzaam als haarstylist en make up artist en verblijd ik menig vrouw met mijn signature looks die staan voor glamoureus, vrouwelijk, elegant en sexy. Ik ben te boeken als bruidsstylist, make up artist en haarstylist. Tegenwoordig ben ik ook te boeken voor een waardig consult gesprek na het afnemen van het beauty rapport. Samen nemen we jouw rapport door en leg ik verbanden tussen voeding en lifestyle die jouw uiterlijke schoonheden helpen te verbeteren. Krachtig haar, sterke nagels en een gave huid is immers wat iedere vrouw een boost van zelfvertrouwen geeft. En ik help hier graag bij! ♡

Brenda Overweg | Optima Health

Natuurgeneeskunde therapeute en Leefstijl coach

Mijn missie is mensen helpen om zichzelf te worden en weer van het leven te genieten.
Bekijk mijn website: optimahealth.nl

Mijn missie is mensen helpen om zichzelf te worden en weer van het leven te genieten. Om daar extra invulling aan te geven heb ik naast natuurgeneeskundige scholing ook de opleiding tot Personal Hormonal Profiler (PHP) en orthomoleculaire geneeskunde gedaan. Uitgebreide nascholingscursussen zoals bloedwaarde testen, accesbars facilitator en nu recentelijk ook Soul Body Fusion. Ik verricht metingen met de verschillende apparatuur en geeft consulten in mijn eigen praktijk genaamd Optima Health te Numansdorp.

Haaranalyse methode is een manier die ik al jaren toepas in mijn praktijk en we behalen hier zulke goede en fijne resultaten mee dat mijn missie geworden is om deze meetmethode niet enkel te beperken in mijn praktijk, maar om dit beschikbaar te stellen aan iedereen in NL en BE die hier interesse in heeft.

Boek een consult met één van bovenstaande consulenten

Menu