Plan een consult

Heb je een haaranalyse laten doen en ben je klaar voor de volgende stap? Nu je weet in welke toestand je lichaam verkeerd kan een consultant je professioneel advies geven wat voor jouw gezondheid belangrijk is.

Onze consultants zijn bekend met de haaranalyse methode en zullen samen met jou een afstemming maken wat er nodig is voor bijvoorbeeld je voedingspatroon.

Anita van Gils | Anichi

Dieren therapeute (paard, hond en kat)

Mijn bijdrage aan de wereld van dieren is om hen te begeleiden naar een optimale staat van welzijn ♡
Bekijk mijn website: anichi.nl

Mijn bijdrage aan de wereld van dieren is om hun te begeleiden naar een optimale staat van welzijn! Als dieren in hun natuurlijk evenwicht zijn, staan zij in hun kracht, zijn ze in balans en stralen ze dat uit.

Om eventuele disbalans te kunnen achterhalen op lichamelijk of zelfs gedragsniveau werk ik met de nieuwste technologie in Nederland; namelijk de epigenetische haaranalyse. Snel en efficiënt worden de tekorten in een overzichtelijk rapport inzichtelijk gemaakt en tijdens een consult gaan we samen op zoek naar de voedingsstoffen die jou geliefde dier kan helpen naar een uitgebalanceerd welzijn.

Ervaar jij dat jou paard, hond of kat een disbalans heeft of twijfel je aan het welzijn? Ik deel graag mijn kennis en ervaring om samen met jou de juiste verbeterpunten te vinden om het leven van jouw viervoeter te verbeteren.

Fleur Thomson | Vitaal met Fleur

Dietiste - specialiteit vetzuren en natuurvoeding

Ik geef voedingsadvies en lifestyle aanpassingen op maat met natuurvoeding in de basis.
Bekijk mijn website: vitaalmetfleur.nl

Na de opleiding als (Natuur)voedingsadviseur ben ik mij gaan verdiepen in macro nutriënten waaronder vetzuren. Deze specialisatie is een waardevolle toevoeging, veel klachten zijn het gevolg van een verkeerde verhouding in de vetzuursamenstelling. En dat is weer het gevolg van een voedingspatroon dat uit balans is.

Graag laat ik je aan de hand van het haaranalyse rapport zien, wat gezonde voeding afgesteld op jouw behoefte, voor je kan doen.

Ik haal samen met jou de highlights uit het rapport. Ik vertel je over de werking van de verschillende inhoudsstoffen in voeding en wat het doet in je lichaam. Samen maken wij een plan voor de aankomende 90 dagen, dat haalbaar en uitvoerbaar is.

Mijn kernwaarden zijn doelgerichtheid, klantvriendelijkheid en waardigheid. Vanuit die kernwaarden begeleid ik mijn klanten met passie naar het gewenste resultaat.

Boek een consult met één van bovenstaande consulenten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je eerste haaranalyse!