sport-en-fitnessrapport
Open Book

Blader door het rapport heen!

Sport- en trainingsrapport

125,00

Geef jouw lichaam wat het echt nodig heeft door inzicht te krijgen welke factoren aandacht nodig hebben voor het behalen van jouw optimale sportprestaties.

Meer informatie

Wat is een Sport- en trainingsrapport?

Voor het behalen van topprestaties in de sport is strikte discipline vereist. Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste voeding binnen te krijgen om in topvorm te komen en te blijven. Iedereen is anders en we reageren allemaal uniek op verschillende soorten voeding. Hoe kan je jouw lichaam geven wat het echt nodig heeft? Door inzicht te krijgen welke voedingsstoffen er momenteel in mindere mate voorkomen in je cellen door levensstijl of voedingskeuzes.

Het rapport maakt inzichtelijk welke voedingstoffen er voor jou nodig zijn voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen en spieropbouw. Je krijgt inzicht in gevoeligheden van bepaalde voeding die je de aankomende periode beter kan laten staan net zoals E-nummer stapeling en stralingsbelasting. Van elk tekort aan een bepaald voedingstof krijg je overzichtelijke voedingssuggesties waar je een optimaal dieet uit kan samenstellen om jouw trainingsdoelen te verbeteren.

Start vandaag nog met het bereiken van jouw optimale sportprestaties!

Het trainingsrapport geeft tekorten aan van de volgende epi-genetische invloeden en geeft direct voedingsadvies welke past bij je persoonlijke behoefte:

Het Sport- en trainingsrapport bevat epigenetische indicatoren over deze belangrijke invloeden:

Vitamines
Betaïne Vitamine B6
Biotine (B8)Vitamine B9
Inositol (B7)Vitamine B12
Vitamine A1
Vitamine C
Vitamine B1
Vitamine D3
Vitamine B2Vitamine E
Vitamine B3
Vitamine K1
Vitamine B5Vitamine K2

Andere rapporten

Immuniteitsrapport

Onderzoek welke leefstijl-invloeden een negatief effect hebben op jouw lichaam door het afnemen van een haaranalyse en bereik jouw optimale staat van welzijn.

125,00
Bestel

Beautyrapport

Schoonheid komt van binnenuit, geef jouw lichaam wat het écht nodig heeft om je huid, haar en nagels te laten stralen en energiek door het leven te gaan!

125,00
Bestel

Baby en kind rapport

Krijg middels een haaranalyse inzicht en advies in voeding en leefstijl keuzes die betrekking hebben op o.a. lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling.

125,00
Bestel

Hondenrapport

Binnenkort verkrijgbaar: een haaranalyse voor je hond! Optimaliseer de vacht, bloedsomloop en het immuunsysteem van jouw viervoeter!

125,00
Bestel

Paardenrapport

Optimaliseer het welzijn en prestaties je paard middels inzicht in 9 belangrijke optimalisatie gebieden en  haal het beste in je paard naar boven!

125,00
Bestel

Kattenrapport

Nu verkrijgbaar: een haaranalyse gebaseerd op enkele haarstrengen en een speekselswap van je kat!

125,00
Bestel
Menu