voedingsstoffen-en-suppletierapport
vegan-voedingsrapport

Blader door het rapport heen!

Voedingsstoffen en suppletierapport

125,00

Geef jouw lichaam wat het nodig heeft, met een gepersonaliseerd voeding en suppletieplan.

Meer informatie
Wissen

Wat is een Voedingsstoffen en suppletierapport?

het Voedingsstoffen en suppletierapport maakt je bewust van de epi-genetische rol die je leefomgeving en levensstijl op jouw gezondheid hebben. Dit rapport is een waardevol hulpmiddel bij het helpen van de juiste voeding- en inzichten voor een verbeterde lifestyle; evenals inzichten welke omgevingsinvloeden je kunt aanpassen om je gezondheid te optimaliseren. Ook beschikbaar in Vegan!

Het rapport maakt inzichtelijk welke voedingstoffen mogelijk te weinig aanwezig zijn in het lichaam. Je krijgt inzichten in persoonlijke gevoeligheden voor voeding, E-nummers en stralingsbelasting. Van elke indicator van een bepaalde voedingstof krijg je adviezen welke voeding je het best kunt eten om jou persoonlijke behoefte te faciliteren.

Deze tips kunnen naast voeding ook vertaald worden in supplementen en ander levensstijl keuzes om jouw gezondheid te optimaliseren!

Het voeding en suppletierapport geeft tekorten van voedingsstoffen aan, meet welke epi-genetische factoren invloeden hebben op jouw gezondheid en geeft direct aan welke voeding het beste past bij jouw persoonlijke behoefte:

Voedingsstoffen en suppletierapport voor een vegan dieet

Het Vegan voedingsstoffen en suppletierapport maakt je bewust van jouw epi-genetische staat van gezondheid en is een waardevol hulpmiddel bij het helpen van de juiste voeding- en lifestylekeuzes; evenals inzichten welke omgevingsinvloeden je kunt aanpassen om je gezondheid te optimaliseren.

Stop met overleven en start vandaag nog met optimaliseren!

Sinds kort begrijpen we nu dat je fysieke gezondheid grotendeels wordt beïnvloed door je omgeving, in sommige gevallen tot wel 98%! Deze nieuwe inzichten genaamd epi-genetica, creëren de mogelijkheid om inzicht te krijgen welke omgevingsinvloeden een negatief effect hebben op je lichaam en waar de kansen liggen om jouw gezondheid te optimaliseren.

Het veganistisch rapport over immuniteit en welzijn geeft tekorten aan van de volgende epi-genetische invloeden en geeft direct voedingsadvies welke past bij je persoonlijke behoefte:

Het Voedingsstoffen en suppletierapport bevat epigenetische indicatoren over deze belangrijke invloeden:

Vitamines
Betaïne Vitamine B6
Biotine (B8)Vitamine B9
Inositol (B7)Vitamine B12
Vitamine A1
Vitamine C
Vitamine B1
Vitamine D3
Vitamine B2Vitamine E
Vitamine B3
Vitamine K1
Vitamine B5Vitamine K2

Andere rapporten

Immuniteitsrapport

Onderzoek welke leefstijl-invloeden een negatief effect hebben op jouw lichaam door het afnemen van een haaranalyse en bereik jouw optimale staat van welzijn.

125,00
Bestel

Sport- en trainingsrapport

Geef jouw lichaam wat het echt nodig heeft door inzicht te krijgen welke factoren aandacht nodig hebben voor het behalen van jouw optimale sportprestaties.

125,00
Bestel

Beautyrapport

Schoonheid komt van binnenuit, geef jouw lichaam wat het écht nodig heeft om je huid, haar en nagels te laten stralen en energiek door het leven te gaan!

125,00
Bestel

Baby en kind rapport

Krijg middels een haaranalyse inzicht en advies in voeding en leefstijl keuzes die betrekking hebben op o.a. lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling.

125,00
Bestel

Hondenrapport

Binnenkort verkrijgbaar: een haaranalyse voor je hond! Optimaliseer de vacht, bloedsomloop en het immuunsysteem van jouw viervoeter!

125,00
Bestel

Paardenrapport

Optimaliseer het welzijn en prestaties je paard middels inzicht in 9 belangrijke optimalisatie gebieden en  haal het beste in je paard naar boven!

125,00
Bestel

Kattenrapport

Nu verkrijgbaar: een haaranalyse gebaseerd op enkele haarstrengen en een speekselswap van je kat!

125,00
Bestel
Menu