Over ons

Haaranalyse.nl is een overkoepelende organisatie welke meerdere (dieren)natuurgeneeskundige en natuur/sportvoedingsdeskundigen met elkaar verbindt.

Haaranalyse.nl is geïnitieerd door natuurgeneeskunde praktijk OptimaHealth te Numansdorp welke is aangesloten bij beroepsvereniging BATC onder vermelding van BR-02582.

Wij vormen samen met de voedingsdeskundigen het team van haaranalyse.nl en zijn allemaal betrokken professionals die zich dagelijks inzetten om je een betrouwbaar, praktisch en veilige manier van onderzoek en advies te bieden. We willen onze klanten een volwaardig welzijnsrapport bieden waarbij het epi-genetica centraal staat. Onze kernwaarden zijn vitaliteit – integriteit  en zelfkennis. Deze kernwaarden komen in elke vorm van communicatie terug zowel in het persoonlijke rapport als bij onze aangesloten consulenten. Neem gerust contact met ons op middels de chat of mail naar [email protected] en we helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Onze visie

Haaranalyse.nl stelt haartesten op basis van bio-resonantie beschikbaar voor consumenten en professionals. Ons systeem doet uitgebreid onderzoek naar alle essentiële gezondheidsfactoren van het leven. Wij analyseren de epi-genetische samenstelling van het haar dat je lichaam door de maanden heen, in meer of mindere mate heeft opgebouwd. Haar is een perfecte bron van bio-energetische informatie en lezen wij uit middels frequentie trilling en resonantie. De informatie die wij uit het haar halen geeft inzicht in een eventuele disbalans van voedingsstoffen die is ontstaan door verkeerde / slechte voeding en/of epi-genetische (omgevings) invloeden waaronder gevoeligheid voor straling, microbiologische indicatoren, chemicaliën en voeding en additieven (E-nummers).

Omdat het bij onze testen gaat om persoonlijke welzijnsinformatie, hechten wij erg veel belang aan privacy en integriteit. We werken dan ook uitsluitend samen met professionals die dezelfde kernwaarden hanteren. Zo zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met Cell Wellbeing, de ontwikkelaar van het systeem, verschillende therapeuten, voedingsconsulenten en partners met dezelfde kernwaarden.

Onze missie

De missie van Haaranalyse.nl is het beschikbaar stellen van epi-genetische welzijnsrapporten voor mens en dier, zowel consument als professional.  Wij richten ons op preventie: gezond zijn én gezond blijven. Hiervoor stellen wij diverse rapporten met verschillende doeleinden beschikbaar waaronder immuniteit, voeding, sportprestaties of beauty. Met onze welzijnsrapporten krijg je inzicht in jouw unieke en epi-genetische staat welke in meer of mindere mate aangetast is of geoptimaliseerd kan worden door keuzes die je maakt betreft leefomgeving en levensstijl.

Menu