Beleid | Retourneren

Retourneren

Op het moment dat u een Epi genetisch haaranalyse rapport aanvraagt gaat u een overeenkomst aan, waarbij Haaranalyse.nl u tegen betaling een persoonlijk gezondheidsrapport levert. U heeft recht op een bedenktijd van 14 dagen om de overeenkomst te ontbinden. De bedenktijd gaat in op het moment dat u een Epi genetisch haaranalyse rapport aanvraagt.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer.

 

Op het moment dat u de afname kit met de haarsamples terug opstuurt naar ons natuurgeneeskunde praktijk wordt de dienst gestart. Op het moment dat de dienst is gestart wordt er voor u een Epi genetisch haaranalyse rapport gemaakt. Gezien de aard van de haaranalyse is dit een uitzondering op het herroepingsrecht. Uw bedenktijd vervalt op het moment van versturen van het poststuk/afnamekit met de haarsamples.

 

Klachten

 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Menu