Haaranalyse.nl is een overkoepelende organisatie welke meerdere (dieren)natuurgeneeskundige en natuur/sportvoedingsdeskundigen met elkaar verbindt.

Haaranalyse.nl is geïnitieerd door natuurgeneeskunde praktijk OptimaHealth te Numansdorp welke is aangesloten bij beroepsvereniging BATC onder vermelding van BR-02582.

Wij vormen samen met de voedingsdeskundigen het team van haaranalyse.nl en zijn allemaal betrokken professionals die zich dagelijks inzetten om je een betrouwbaar, praktisch en veilige manier van onderzoek en advies te bieden. We willen onze klanten een volwaardig welzijnsrapport bieden waarbij het epi-genetica centraal staat. Onze kernwaarden zijn vitaliteit – integriteit  en zelfkennis. Deze kernwaarden komen in elke vorm van communicatie terug zowel in het persoonlijke rapport als bij onze aangesloten consulenten. Neem gerust contact met ons op middels de chat of mail naar contact@haaranalyse.nl en we helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Onze visie

Haaranalyse.nl stelt haartesten op basis van bio-resonantie beschikbaar voor consumenten en professionals. Ons systeem doet uitgebreid onderzoek naar alle essentiële gezondheidsfactoren van het leven. Wij analyseren de epi-genetische samenstelling van het haar dat je lichaam door de maanden heen, in meer of mindere mate heeft opgebouwd. Haar is een perfecte bron van bio-energetische informatie en lezen wij uit middels frequentie trilling en resonantie. De informatie die wij uit het haar halen geeft inzicht in een eventuele disbalans van voedingsstoffen die is ontstaan door verkeerde / slechte voeding en/of epi-genetische (omgevings) invloeden waaronder gevoeligheid voor straling, microbiologische indicatoren, chemicaliën en voeding en additieven (E-nummers).

Omdat het bij onze testen gaat om persoonlijke welzijnsinformatie, hechten wij erg veel belang aan privacy en integriteit. We werken dan ook uitsluitend samen met professionals die dezelfde kernwaarden hanteren. Zo zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met Cell Wellbeing, de ontwikkelaar van het systeem, verschillende therapeuten, voedingsconsulenten en partners met dezelfde kernwaarden.

Onze missie

De missie van Haaranalyse.nl is het beschikbaar stellen van epi-genetische welzijnsrapporten voor mens en dier, zowel consument als professional.  Wij richten ons op preventie: gezond zijn én gezond blijven. Hiervoor stellen wij diverse rapporten met verschillende doeleinden beschikbaar waaronder immuniteit, voeding, sportprestaties of beauty. Met onze welzijnsrapporten krijg je inzicht in jouw unieke en epi-genetische staat welke in meer of mindere mate aangetast is of geoptimaliseerd kan worden door keuzes die je maakt betreft leefomgeving en levensstijl.

Over Cell wellbeing

Cell Wellbeing Ltd, heeft de afgelopen jaren in samenwerking met professionals uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de industrie gepersonaliseerde epi-genetische voedingsrapporten en gepersonaliseerde optimalisatie strategieën ontwikkelt.

Door gebruik te maken van de frequenties uit de natuur kan het analyse systeem aan de sterkte van resonantie bepalen of een bepaald voedingsstof wel, niet of een beetje aanwezig is in het haar wat een exacte kopie is van de verhouding in de cellen. De gewonnen informatie uit het haar wordt vertaald in een begrijpelijk rapport. Hiermee bieden we professionals een uitstekend hulpmiddel om inzicht en onderbouwde consulten te geven in de Orthomoleculaire branche, gezondheidswinkels, professionele (top)sportclubs, fitnesscentra, schoonheidssalons en spa-resorts, en de dierenbranche.

De informatie in het rapport is gebaseerd op vier haarlokken en hun wortels. Elk rapport bevat een breed scala aan voedingsinformatie, waaronder: Vitaminen, Mineralen, Aminozuren, Vetzuren, Antioxidanten en informatie over mogelijke milieueffecten.

Onze Nutritional Epigenetic mapping-technologie en de geavanceerde servers zijn gevestigd in Hamburg, Duitsland, waar we gecertificeerde en CE-goedgekeurde systemen en resonantietechnologieën gebruiken, die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar werken.

Let op: we ontvangen geen namen, adressen of andere persoonlijke informatie van klanten. Alleen unieke codes worden door Duitsland ontvangen, die onherkenbaar zijn voor iemand anders dan de computer van de operator die de informatie over de haarzakjes van de klant heeft gedigitaliseerd.

We hebben CE-, ETL-, FCC- en CQC-goedkeuringen voor onze technologie en computersoftware die de toegangspunten tot onze servers en epi-genetische optimalisatie rapporten levert. We zijn ook vertegenwoordigd in Australië, Albanië, Argentinië, Amerika, Brazilië, Canada, Tsjechië, Denemarken, Zweden, Duitsland, Hong Kong, Italië, Kosovo, India, Indonesië, VK, VS, Mexico, Nederland, België, Filippijnen, Portugal, Nieuw-Zeeland, Spanje, Singapore, Zwitserland en Thailand, samen met een groeiend aantal nieuwe distributeurs die zorgen voor verkoop, ondersteuning en training.