Zaken Doen

Business 2 business

Verbreed het aanbod van je praktijk of gezondheidsinstelling door het aanbieden van het zogenaamde epi-genetische “hair mapping” service. Met enkel 4 haren inclusief de wortel is er genoeg epi-genetisch materiaal om een uitgebreid onderzoek te verrichte op 12 belangrijke welzijnsindicatoren waar er op meer dan 800 verschillende biomarkers wordt getest. Het rapport bevat meer dan 30 pagina’s, die aangeven hoe de klant het beste zijn of haar welzijn en prestaties kan optimaliseren t.b.v. voeding en lifestyle keuzes.

Met een haaranalyse worden er de volgende aspecten in kaart gebracht

Vitaminen

Mineralen

Antioxidanten

Omega Vetzuren 3, 6 en 9

Aminozuren

E-nummer stapeling

Overgevoeligheid voeding

Darmgezondheid

Aanwezigheid van chemicaliën

Aanwezigheid giftige Metalen

Overbelasting van straling

Invloed negatieve frequenties

Ons innovatieve digitale analyse instrument, gekoppeld aan de server in Hambrug, brengt middels meerdere rapporten verschillende specifieke gezondheidsdoelen in beeld dat gerelateerd is aan verschillende branches, waaronder: Orthomoleculaire branche, gezondheidswinkels, professionele (top)sportclubs, fitnesscentra, schoonheidssalons en spa-resorts, en meer recentelijk de dierenmarkt voor paarden, honden en katten.

Ben jij eigenaar van een winkel, heb je een praktijk voor mensen of dierenwelzijn of bezit je een sportschool en staat gezondheid centraal binnen jouw onderneming? Dan kun je middels het inzetten van een haaranalyse je marktpositie verstevigen en onderscheid je jezelf door het creëren van een handvat waar gezondheidsbevorderende adviezen op gebaseerd kunnen worden.

De 3 grootste voordelen op een rij:
  • Creëer inzicht in de epigenetische welzijnsaspecten van het leven en zet haaranalyse in als tool om aantoonbare voeding en suppletie adviezen te geven
  • Zet haaranalyse in als custom made rapport met eigen vormgegeven brochures en afnamekits en veroorzaak meer impact op je klanten en omzet
  • Wij ontzorgen je op fulfilment, creatie en klantcontact

Interesse?

Neem contact op middels het contactformulier hieronder en vraag naar de mogelijkheden. Wij reageren binnen 48 uur en een samenwerking kan binnen een week geregeld zijn.

De analysemethode van Haaranalyse in samenwerking met Cell Wellbeing Ltd voldoet aan de FDA-regels die je onderaan kunt vinden.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Afnamekit bundel 5st.

Bestel hier de 5 afnamekits voor het aanbieden van een haaranalyse middels affiliatie in jouw professionele omgeving.

24,99
Bestel