Verbreed het aanbod van je praktijk of instelling door het aanbieden van een epi-genetische hair mapping service. Met enkel 4 haren inclusief de wortel heb je genoeg epi-genetisch materiaal om een uitgebreid rapport van meer dan 30 pagina’s te creëren, die aangeeft hoe de klant het beste zijn of haar welzijn en prestaties kan optimaliseren o.b.v. voeding en lifestyle keuzes.

Ben jij eigenaar van een winkel, heb je een praktijk of bezit je een sportschool? Staat gezondheid centraal binnen jouw onderneming? Verstevig je marktpositie en onderscheid jezelf door het creëren van inzicht en het geven van advies op basis van data!

Ons innovatieve digitale analyse instrument, gekoppeld aan de server in Hamburg, brengt middels meerdere rapporten verschillende specifieke gezondheidsdoelen in beeld dat gerelateerd is aan verschillende branches, waaronder: Orthomoleculaire branche, gezondheidswinkels, professionele (top)sportclubs, fitnesscentra, schoonheidssalons en spa-resorts, en meer recentelijk de dierenmarkt voor paarden, honden en katten.

Biedt nu zonder eigen investering zelf ook een volledig epi-genetische haaranalyserapporten aan, online of op locatie. Een epi-genetisch haaranalyse rapport bestaat uit meer dan 30 pagina’s die potentiële en functionele effecten belichten die worden veroorzaakt door omgevingsinvloeden zoals toxines, elektromagnetische effecten, voedingsdieet, levensstijl en onderliggende voeding stressoren. Elk rapport biedt een voedingsplan voor de aankomende 90 dagen en geeft verder advies van meerdere optimalisatie gebieden.
Start eenvoudig en snel een samenwerking met Haaranalyse.nl. Stuur een mail naar provider@haaranalyse.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je zelf met een systeem werken, dat is heel eenvoudig. Neem contact op met ons en u krijgt een prijsopgave met de mogelijkheden.

 

De analysemethode van Haaranalyse in samenwerking met Cell Wellbeing Ltd voldoet aan de FDA-regels die je onderaan kunt vinden.

Niets gevonden.