Zakelijk

Verbreed het aanbod van je praktijk of instelling door het aanbieden van een epi-genetische hair mapping service. Met enkel 4 haren inclusief de wortel heb je genoeg epi-genetisch materiaal om een uitgebreid rapport van meer dan 30 pagina’s te creëren, die aangeeft hoe de klant het beste zijn of haar welzijn en prestaties kan optimaliseren.

Ben jij eigenaar van een winkel, heb je een praktijk of bezit je een sportschool? Staat gezondheid centraal binnen jouw onderneming? Verstevig je marktpositie en onderscheid jezelf door het creëren van inzicht in persoonlijke optimalisatie doelen.

Ons innovatieve digitale analyse instrument, gekoppeld aan onze Duitse server brengt specifieke gezondheidsinformatie in beeld dat affiniteit heeft met verschillende branches, waaronder: Orthomoleculaire branche, gezondheidswinkels, professionele (top)sportclubs, fitnesscentra, schoonheidssalons en spa-resorts, en meer recentelijk de dierenmarkt voor paarden, honden en katten.

Biedt nu zonder eigen investering zelf ook een volledig epi-genetisch gezondheidsrapport in je eigen huisstijl aan, online of op locatie. Je eigen epi-genetische haaranalyse rapport bestaat uit meer dan 30 pagina’s die potentiële en functionele effecten belichten die worden veroorzaakt door omgevingsinvloeden zoals toxines, elektromagnetische effecten, voedingsdieet, levensstijl en onderliggende voeding stressoren. Elk rapport biedt een voedingsplan voor 90 dagen en geeft verder advies over het optimaliseren van het welzijn van ieder gemeten persoon of dier. De meetmethode van Haaranalyse in samenwerking met Cell Wellbeing Ltd voldoet aan de FDA-regels die je onderaan kunt vinden.

 

PRODUCT

Haaranalyse.nl en Cell Wellbeing Ltd, hebben de afgelopen jaren in samenwerking met professionals uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de industrie gepersonaliseerde epi-genetische voedingsrapporten en gepersonaliseerde optimalisatie strategieën ontwikkelt.

Door gebruik te maken van de frequenties uit de natuur kan het systeem aan de sterkte van resonantie bepalen of een bepaald voedingsstof wel, niet of een beetje aanwezig is in het haar en dus in het lichaam. De gewonnen informatie uit het haar wordt vertaald in een begrijpelijk rapport. Hiermee bieden we professionals een uitstekend hulpmiddel aan als handvat om gestelde doelen te behalen, zoals uiterlijk, sportprestaties, dierenwelzijn en immuniteit.

De informatie in het rapport is gebaseerd op vier haarlokken en hun wortels. Elk rapport bevat een breed scala aan voedingsinformatie, waaronder: Vitaminen, Mineralen, Aminozuren, Vetzuren, Antioxidanten en informatie over mogelijke milieueffecten.

Er zijn twee manieren waarbij je deze innovatieve technologie kunt aanbieden aan de klant.

  1. Met gepersonaliseerde brochures die we naar wens voor je vormgeven heb je de mogelijkheid om de klant middels een kortingscode via ons een haaranalyse te laten afnemen. Wij ontzorgen je verder en sturen de klant een afname kit, en verdere instructies op en werken we met een affiliate percentage voor elke analyse afgenomen via jouw persoonlijke kortingscode. Het voordeel van affiliate is dat we het rapport volledig kunnen ombouwen naar jouw eigen huisstijl en logo, zodat het rapport jouw unieke uitstraling krijgt.
  2. Je schaft je eigen analyseapparaat inclusief software aan die je zelf op een eigen computer (windows) installeert. Neem contact op met ons voor meer informatie. Vanaf dan ben je in staat om zelf haaranalyses uit te voeren en krijg je er ook een interessante marge voor. Nadeel is dat we op deze manier niet jouw eigen huisstijl in het rapport kunnen vormgeven.

Onze Nutritional Epigenetic mapping-technologie en de geavanceerde servers zijn gevestigd in Hamburg, Duitsland, waar we gecertificeerde en CE-goedgekeurde systemen en resonantietechnologieën gebruiken, die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar werken.

Let op: we ontvangen geen namen, adressen of andere persoonlijke informatie van klanten. Alleen unieke codes worden door Duitsland ontvangen, die onherkenbaar zijn voor iemand anders dan de computer van de operator die de informatie over de haarzakjes van de klant heeft gedigitaliseerd.

We hebben CE-, ETL-, FCC- en CQC-goedkeuringen voor onze technologie en computersoftware die de toegangspunten tot onze servers en epi-genetische optimalisatie rapporten levert. We zijn ook vertegenwoordigd in Australië, Albanië, Argentinië, Amerika, Brazilië, Canada, Tsjechië, Denemarken, Zweden, Duitsland, Hong Kong, Italië, Kosovo, India, Indonesië, VK, VS, Mexico, Nederland, België, Filippijnen, Portugal, Nieuw-Zeeland, Spanje, Singapore, Zwitserland en Thailand, samen met een groeiend aantal nieuwe distributeurs die zorgen voor verkoop, ondersteuning en training.

Afnamekit bundel 5st.

Bestel hier de 5 afnamekits voor het aanbieden van een haaranalyse middels affiliatie in jouw professionele omgeving.

24,99
Bestel
Menu