hondenrapport
Open Book

Blader door het rapport heen!

Hondenrapport

125,00

Binnenkort verkrijgbaar: een haaranalyse voor je hond! Optimaliseer de vacht, bloedsomloop en het immuunsysteem van jouw viervoeter!

Meer informatie

Uitverkocht

Wat is een Hondenrapport?

Je hond heeft helaas niet het vermogen om te praten, al kun je soms lezen en schrijven met je eigen hond! Sinds kort is het mogelijk je hond op een veilige en accurate manier te onderzoeken op allerlei gezondheidsfactoren, van voeding tot omgevingsinvloeden. Het is tijd om de gezondheid van jouw viervoeter te optimaliseren!

Het honden en puppy rapport maakt je bewust van de epi-genetische rol die de leefomgeving en levensstijl heeft op de gezondheid van jouw viervoeter! Dit rapport is een waardevol hulpmiddel bij het helpen van de juiste voedingsstoffen en inzichten van de levensstijl van je hond; evenals inzichten welke omgevingsinvloeden je kunt aanpassen om de gezondheid van je hond te optimaliseren.

Sinds kort begrijpen we nu dat fysieke gezondheid grotendeels wordt beïnvloed door de omgeving, in sommige gevallen tot wel 98%! Deze nieuwe inzichten genaamd epi-genetica, creëren de mogelijkheid om inzicht te krijgen welke omgevingsinvloeden en voedingskeuzes een negatief effect hebben op het lichaam en waar de kansen liggen om gezondheid te verbeteren en te behouden.

Het rapport voor honden en puppy’s bevat de volgende epi-genetische informatie die door levensstijlkeuzes positief beïnvloed kunnen worden en het rapport geeft hiervoor concrete adviezen betreft voeding welke past bij je persoonlijke behoefte:

Het Hondenrapport bevat epigenetische indicatoren over deze belangrijke invloeden:

Vitamines
Betaïne Vitamine B6
Biotine (B8)Vitamine B9
Inositol (B7)Vitamine B12
Vitamine A1
Vitamine C
Vitamine B1
Vitamine D3
Vitamine B2Vitamine E
Vitamine B3
Vitamine K1
Vitamine B5Vitamine K2

Andere rapporten

Immuniteitsrapport

Onderzoek welke leefstijl-invloeden een negatief effect hebben op jouw lichaam door het afnemen van een haaranalyse en bereik jouw optimale staat van welzijn.

125,00
Bestel

Sport- en trainingsrapport

Geef jouw lichaam wat het echt nodig heeft door inzicht te krijgen welke factoren aandacht nodig hebben voor het behalen van jouw optimale sportprestaties.

125,00
Bestel

Beautyrapport

Schoonheid komt van binnenuit, geef jouw lichaam wat het écht nodig heeft om je huid, haar en nagels te laten stralen en energiek door het leven te gaan!

125,00
Bestel

Baby en kind rapport

Krijg middels een haaranalyse inzicht en advies in voeding en leefstijl keuzes die betrekking hebben op o.a. lichamelijke-, motorische- en cognitieve ontwikkeling.

125,00
Bestel

Paardenrapport

Optimaliseer het welzijn en prestaties je paard middels inzicht in 9 belangrijke optimalisatie gebieden en  haal het beste in je paard naar boven!

125,00
Bestel

Kattenrapport

Nu verkrijgbaar: een haaranalyse gebaseerd op enkele haarstrengen en een speekselswap van je kat!

125,00
Bestel
Menu